PENZION 358, HERLÍKOVICE

Nabízíme možnost ubytování kdykoliv po celý rok na horské chatě za účelem dovolené či odpočinku.



V zimě - možnost lyžování v místě - vleky délky 700 m, sedačková lanovka 1 400 m, areál Bubákov - lyžování pro začátečníky včetně možnosti využití lyžařské školy a půjčovny lyží. Dojezd k vlekům od chaty na lyžích. Terény vhodné i pro běžkaře, kteří mohou využít i upravené tratě na úpatí Žalého. V místě půjčovna sportovních potřeb. Sjezdovky jsou uměle zasněžovány a je zde možnost i večerního lyžování.



V létě - horská turistika pěšky i na kolech, sedačková lanovka, koupaliště ve Vrchlabí, bobová letní dráha ve Špindlerově mlýně.



V místě - obchod se smíšeným zbožím, restaurace. Autobusová zastávka cca 400 m na linku do Vrchlabí (4 km) a Špindlerova Mlýna (11 km). Půjčovna sportovních potřeb. Příjezd autem i v zimě až k chatě, možnost pronájmu garáže pro jedno osobní vozidlo. Ostatní vozidla v zimě musí parkovat na veřejném parkovišti cca 400 m.

HLEDÁTE UBYTOVÁNÍ?

Objekt je dřevěný a prosíme návštěvníky, aby v něm nekouřili !!!

V objektu nelze přechovávat domácí zvířata - psy!

Za případné škody způsobené během pobytu odpovídá objednávající a uhradí je při odjezdu. Parkování na veř. parkovišti.

Nabízíme možnost ubytování kdykoliv po celý rok na horské chatě za účelem dovolené či odpočinku.

V Herlíkovicích - Krkonoše mezi Vrchlabím a Špindlerovým Mlýnem (lyžařské a rekreační středisko na východním svahu Předního Žalého - 1019 m.n.m.)

UBYTOVÁNÍ V HORSKÉ CHATĚ

Nabízíme ubytování v horské chatě uprostřed Krkonoš.

Ceník ubytování

Doprava: z Vrchlabí směrem na Špindlerův Mlýn cca 0,5 km od konce obce Vrchlabí (od dopravní značky „Konec obce“) přijedete do Herlíkovic (vlevo za Labem jsou vidět vleky a parkoviště). U autobusové zastávky odbočit vlevo na most přes Labe. Za mostem rovně do kopce (po levé ruce zůstává parkoviště). Silnice se asi po 200 m rozdvojuje - držet se vpravo do kopce. Po dalších cca 100 m silnice končí před trojgaráží. Uvedená chata stojí nad garážemi - označení "Penzion 358".

GPS: 50.6605692N, 15.5946211E

Nástup: 14.00 - 16.00 hodin

Ukončení pobytu: 8.00 - 10.00 (obojí lze dohodnout i jinak)

Cenovou nabídku za pobyt zašleme na základě poptávky s uvedením termínu pobytu a počtu osob

Rezervace termínu je podmíněna zaplacením ceny ubytování. V případě storna ubytování do 30 dnů před datem příjezdu je storno poplatek 50%. Při stornu ubytování do 10 dní před datem příjezdu je storno poplatek 80%.

Ceny zahrnují rekreační poplatek MÚ Vrchlabí.

  • Wifi
  • Celý objekt je nekuřácký
  • Lyžárna / kolárna
  • Místnost pro osušení oblečení
  • 2 koupelny se sprchovým koutem, 3x WC
  • Prostorový apartmán s kapacitou 8 lůžek ve 3 ložnicích, 2 koupelny s WC, společnou kuchyní a samostatným vchodem.
  • V případě, že není apartmán plně obsazený, je možnost obsazení : 4 lůžkový pokoj se soc. zařízením a 2 x 2 lůžkový pokoj se společným soc. zařízením. V tomto případě je společná kuchyně. V apartmánu je možnost jedné přistýlky.
  • v létě k dispozici venkovní pergola s krbem
Apartmán

Mapa a okolí penzionu

Zde naleznete situační mapy ski arealu u nás a v okolí.

member

Skiareál Špindlerův Mlýn

Ve Špindlerově Mlýně je v provozu 5 lanových drah, jedna dvousedačková (Svatý Petr), tři čtyřsedačkové (Svatý Petr, Hromovka a Medvědín) a 11 vleků. Celková přepravní kapacita je 18 000 osob za hodinu, které mohou jezdit po 25 km sjezdových tratí.

member

Skiareál Herlíkovice - Bubákov

Penzion Riverside poskytuje svým hostům příjemnou dovolenou pro všechny milovníky zimních sportů. Najdete zde mnoho upravených svahů všech obtížností, běžecké stopy a ve střediscích jsou nově vybudovány zábavné parky jak pro děti tak i pro dospělé.

Skiareál Herlíkovice a Bubákov (540 - 1019 m.n.m), který leží pouhých 300 m od penzionu je tvořen dvěmi čtyřsedačkovými lanovkami propojující tato střediska. Tyto areály nabízí 12 sjezdových tratí pro začátečníky, pokročilé i zdatné lyžaře. Zvláště večerní lyžování až na 3 kilometrech vzájemně propojených sjezdovek je velkým zážitkem. Najdete zde velké množství tras na skialpinistické výstupy.

member

Skiareál Benecko

Díky své unikátní poloze okolo 900 m n. m. se Benecko nachází většinu roku nad úrovní smogového mraku, a zaručuje tak nejenom čistý a voňavý vzduch, ale i nejvíce slunečných dnů v roce. Moderní skiareál Benecko nabízí ideální podmínky pro rodiny s dětmi. Najdete u nás rozmanité prosluněné svahy pro začátečníky a mírně pokročilé, dále slalomový svah pro sportovně laděné lyžaře, dva snowparky pro freestylisty a dětský skipark (Havrland). Máme pro Vás 4sedačkovou lanovku, 11 vleků, 2 dětské pásy a 2 snowtubingové dráhy. Samozřejmostí je umělé zasněžování a každodenní večerní lyžování. Pokud nejezdíte na lyžích ani snowboardu, ale dáváte přednost běžkám, máme pro Vás připravené běžkařské tratě, na kterých se můžete věnovat klasice i bruslení. U nás můžete i sáňkovat a bobovat. Vašim aktivitám se meze nekladou!

member

Skiareál Kněžický vrch

Skiareál Kněžický vrch se nachází pouze 400m od historického centra Vrchlabí (na obchvatu Praha – Špindlerův Mlýn). Areál existuje již od roku 1992 a poslední roky prochází velkými proměnami a modernizací. Každý rok se snažíme nabídnout návštěvníkům lepší služby a dobře připravené sjezdovky. Lanovky Vás dopraví na Kněžický vrch (550–710 m n.m.), s krásným výhledem na Vrchlabí a okolní panorama Krkonoš. Zajišťují pohodlný přístup na běžecké tratě propojené z běžeckého areálu Vejsplachy ve Vrchlabí s Beneckem a Mísečkami, s délkou až 50 km. Pro lyžařskou veřejnost jsou k dispozici 2 lanové dráhy, 4-sedačková odpojitelná lanovka Garaveta Golden, 3-sedačková lanovka a 2 vleky s celkovou přepravní kapacitou 4600 os./hod. Sjezdovky jsou uměle zasněžované a terény jsou ideální pro začátečníky a rodiny s dětmi.

HLEDÁTE VOLNÉ UBYTOVÁNÍ

KONTAKTNÍ ADRESA

Hořejší Vrchlabí (Herlíkovice),

Horská ulice č.p. 358

KOMUNIKACE

Telefon: 737 266 766 (604 528 163)
E-mail: vvrbicky@seznam.cz, www.penzion358.cz

© Penzion 358. Všechna práva vyhrazena | powered by: Proxima design